Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Мениджмънт

Андрей Расийски, Изпълнителен директор и Главен технически директор

Андрей Расийски има 23-годишен опит в телекомуникациите и информационните технологии. През годините отговаря за развитието на фиксираните и безжични мрежи, управление на проекти и имплементация, разработване на нови продукти и услуги, бизнес развитие и трансформация.

Г-н Расийски започва кариерата си като системен инженер на Института за изследвания и развитие към Българската Армия. В последствие работи като IP и продуктов мениджър, мениджър интеграции и планиране на мрежи, главен технически директор и заместник главен мениджър на различни организации. От 2004 до 2009г. е директор „Мрежова архитектура § инженерни технологии“ в БТК, преди да се присъедини към Vestitel BG като главен технически директор и изпълнителен директор на българския офис. В периода 2010 – 2013 г. е и председател на гръцкия офис на Vestitel. Присъединява се към Макс през 2013 г.

Расийски има MBA от IE Business School в Испания, както и магистърска стпен по Компютърни науки от Нов Български Университет.

  

Алфред Дийтъл, Главен директор „Стратегии” и Главен директор „Информация”

Алфред Дийтъл има над 20-годишен опит в телекомуникациите, високите технологии, частните капиталови инвестиции, сливанията и придобивките, както и в управлението на компании. Г-н Дийтъл отговаря в Макс за връзките с инвеститорите, стратегическото развитие, системите в компанията (CRM, Billing, Call Center, ERP, IT и др.), както и за системните процеси.

Алфред Дийтъл започва кариерата си в Siemens AG, програмирайки комутатор за широколентов достъп модел EWSX, а след това основава стартъп компания за онкологична диагностика. По-късно работи във финансовата индустрия, заемайки старшa инвестиционнa позиция в Imperial Innovations. Алфред Дийтъл продължава бързия си кариерен възход като главен основател в Pemberton Capital Advisors LLP.

Г-н Дийтъл притежава магистърска степен по „бизнес администрация“ от "Business School” в Манчестър и от Университета към „School of Business” в Чикаго. Има магистърска степен по компютърни науки и теоретична медицина от Техническия университет в Мюнхен.

    

Ирина Ценова, Главен юрисконсулт

Ирина Ценова има повече от 10 години практически опит в правните и регулаторни аспекти на реализацията на големи инфраструкторни проекти, в това число и развитието на телекомуникационни оператори.

Г-жа Ценова започва кариерата си като асистент, а по-късно и като сътрудник в различни адвокатски кантори, участвайки в екипи, отговорни за развитието на различни проекти в сферата на изграждане на инфраструктура, промишлени съоръжения, електроцентрали и др. От 2005 г. до 2009 г. работи, както в корпоративния, така и в държавния сектор. Между 2009 и 2011 г. е старши юрисконсулт в „Транс Телеком“ АД. Присъединява се към екипа на Макс като главен юрисконсулт през 2011г.

Г-жа Ценова има магистърска степен по право от Софийския Университет „Св. Климент Охридски“.

 

Добромира Маринчева, Главен маркетинг директор

Добромира Маринчева има над 12 години опит в сферата на телекомуникациите, работата с бизнес клиенти и управление на търговски екипи, придобит в БТК и във водещ телеком оператор в САЩ.

Добромира е завършила Randolph College в САЩ със специалности „Икономика“ и „Международни науки“. Започва професионалната си кариера в САЩ през 2003 г. като помощник-управител на клон на маркетингова компания. След завръщането си в България тя започва работа в БТК и за период от над 10 години преминава през различни звена в компанията – продуктов мениджър, специалист по управление на ключови клиенти, директор „Бизнес продажби“. От 2009 г. до 2015 г. Добромира развива екипа на отдел „Корпоративни продажби - Стратегически клиенти“ във Виваком, отговаряйки за реализирането на цялостни телеком решения и индивидуални проекти за ключови клиенти.

Добромира притежава редица допълнителни квалификации в сферата на мениджмънт и лидерство, управление на хора и процеси, търговски преговори и презентационни умения.

  

Елена Чолакова, Директор „Обслужване на клиенти“ 

Елена Чолакова е опитен професионалист в областта на обслужването на клиенти и бизнес продажбите. Има повече от 11 години опит, работейки за различни местни и международни компании.

От 2004 до 2007 г. работи в БТК като супервайзър и проектен мениджър за Международните контакт центрове на компанията. В кариерата си работи и като мениджър ключови клиенти в правителствения сектор. Между 2008 - 2009г. е ръководител на Търговския контактен център и на отдела по корпоративни продажби в Armentel – арменското подразделение на Vimpelcom. Кариерата си продължава в България в Лев Инс, преди да замине за чужбина в Inventive Ltd., работейки за телекомуникационната компания на Иран. През този период (2012 – 2014 г.) работи като директор „Обслужване клиенти“, преди да се премести в Макс.

Г-жа Чолакова има магистърска степен по „Връзки с обществеността“ от Софийския университет.

 

Даниела Ничева, Директор „Продажби на дребно и дилъри“

Даниела Ничева има 20-годишен опит в сферата на търговията за компании от секторите телекомуникации, електроника, ИТ.

Кариерата си в телекомуникационния сектор започва в Мобиком през 1999 г. От 2004 г., в продължение на 5 години, работи в БТК, където заема различни позиции – от мениджър БТК центрове и магазини до старши мениджър „Ключови клиенти“. В телекомуникационна компания Нетера е назначена за бизнес мениджър „Национални търговски партньорства“, а след това от 2012 г. в доставчика на ИТ услуги DGM е мениджър бизнес развитие „Облачни услуги“. Преди да заеме позицията си в Макс, в продължение на 2 години е мениджър B2B в Samsung Electronics Bulgaria.

Даниела Ничева притежава магистърски степени по икономика и инженерство от Университета по архитектура, строителство и геодезия в София и професионална диплома по мениджмънт от програмата на Open University Business School в Нов български университет.

 

Милена Китанова, Директор „Човешки ресурси“

Милена Китанова е професионалист с повече от 10 години опит в сферата на Човешките ресурси.

Милена Китанова израства в своята кариера в холдинговата структура Сигма Кепитал - базирана в Люксембург водеща инвестиционна компания, реализирала редица мащабни инвестиционни проекти по българското Черноморие и управляваща близо 3 000 хотелски стаи или повече от 35% от капацитета на международните 4- и 5-звездни хотелски вериги на Черноморския бряг. В Сигма Кепитъл Милена Китанова отговаря за предоставянето на ефективна линия на надзор на HR екипите във всички хотели на холдинга в България, включително и съблюдава за изпълнението на трудово-правните изисквания, свързани с управлението на персонала.

От 2008 г., като Директор Човешки ресурси и Администрация в Макс, Китанова участва в развитието и провеждането на политиката на компанията към персонала, включително въвеждане и прилагане на организационни, методологични и обучаващи практики и процедури в сферата и дейността на Човешките ресурси и администрацията.

Г-жа Китанова е с магистърска степен по „Бизнес Администрация“  и  „Стратегически мениджмънт“ от Софийски Университет „Св. Климент Охридски“.

Кошница1
сравни1
icon