Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

25% намаление на цените на абонаментни планове на Макс Телеком за мобилен интернет

11.02.14 25% намаление на цените на абонаментни планове на Макс Телеком за мобилен интернет

 

Телекомуникационният оператор Макс Телеком обяви промоционални условия за всички свои абонаментни услуги. Потребителите, които сключат договор с компанията по време на промоционалния период, до 10-ти април 2014 г., ще получат 25% отстъпка от стандартните цени на всички абонаментни WiMax планове за мобилен интернет. Отстъпката се прилага за цялата продължителност на договора. Клиентите могат да избират измежду плановете Max Mobile HotSpot 30, Max Mobile HotSpot Unlimited, Max On the Go 30, Max On the Go Unlimited, Max Spot 40 и Max Spot Unlimited, с продължителност на договора от една или две години.

"Пролетните празници са много специални за българите и затова обявяваме нашата промоция, която дава възможност на клиентите ни да получат същото високо качество и гъвкави услуги на по-ниска цена" - каза Питър Ковел, изпълнителен директор на Макс Телеком. "Вярваме, че услугите на Макс Телеком могат да обогатят живота на българите и да им помогнат да споделят помежду си по-лесно своите емоции и преживявания" - добавя г-н Ковел.

Промоционалните услуги на Макс Телеком могат да бъдат заявени на уебсайта на компанията www.maxtelecom.bg, чрез обаждане на телефон 0999 111 или на място в центровете за обслужване на клиенти на компанията или на нейните партньори.

 

1 Промоцията е валидна в периода 10 февруари – 10 април 2014 г. или до изчерпване на количествата.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon