Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс с нови атрактивни оферти за 4G LTE мобилен интернет

04.08.14 Макс с нови атрактивни оферти за 4G LTE мобилен интернет

Телекомуникационният оператор Макс обяви днес новите си промоционални оферти за 4G LTE мобилен интернет. Всички нови потребители ще могат да се възползват от 50% отстъпка от цената на двугодишен абонамент, ако договорът е сключен през август 2014 г. Плановете Easy 30 и Easy+ 30 предлагат неограничен мобилен пренос на данни, с 30GB трафик на максималната скорост от до 75 Mbps, на промоционалната цена от само 21.90 леваза целия срок на договора.

За първите месеци, в който предлага 4G LTE услуги, Макс отбеляза голям интерес към предложенията си за 4G LTE мобилен интернет, които се използват с USB модеми за лична употреба за лаптоп, мобилен WiFi рутер (бисквитка) за споделяне на интернет едновременно с до 8 телефона, таблети или компютри, както и WiFi рутер за дома и офисa.

„Огромният интерес към нашите 4G LTE услуги е доказателство за желанието на потребителите да имат достъп до най-модерните технологии за мобилен пренос на данни. Вярваме, че промоционалните ни предложения ще предоставят на нашите нови клиенти най-висококачествения мобилен интернет на пазара. Продължаваме на разширяваме услугите си и се стремим да удовлетворим всички, убеждавайки ги в качествата на мрежата ни от последно поколение“ – каза изпълнителният директор на Макс, Питър Ковел.

Офертите са валидни за периода 01.08-31.08.2014. Повече информация за промоцията можете да намерите тук.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon