Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

WiMax мобилен интернет от Макс на цена от 4,90 лв. за 10 000 MB

27.11.14 WiMax мобилен интернет от Макс на цена от 4,90 лв. за 10 000 MB

Телекомуникационният оператор Макс обявява нови предплатени планове за WiMax мобилен интернет, които влизат в сила от 27 ноември. Потребителите могат да се възползват от намалени цени на устройствата за достъп и нови възможности за презареждане. Предплатените тарифи дават свободата да се избира кога и как да се използва услугата и да се заплаща само за използвания период. Клиентите могат да си купят допълнителен трафик, когато се нуждаят от по-голям обем данни и не заплащат за периода, в който не го използват.

Стартовият предплатен пакет за WiMax мобилен интернет включва USB модем, мобилен WiFi рутер или десктоп рутер с неограничен трафик и 20 000 MB на месец на максимална скорост. Пакетът е с валидност 30 дни и след изчерпването на трафика на максимална скорост, потребителите могат по всяко време да презаредят услугата с нови пакети за 10 000, 20 000 и 30 000 MB трафик с валидност от 10 до 30 дни. Минималният пакет за презареждане започва от 4,90 лв.

„Новите ни WiMax пакети за предплатен мобилен интернет са изключително удобни и полезни за потребителите, тъй като те могат да презаредят своя интернет по всяко време. Чрез използване на план, който отговаря най-добре на техните нужди, хората получават неограничен достъп до мобилен интернет за определен период от време“, коментира изпълнителният директор на Макс Питър Ковел.

Услугите на Mакс могат да бъдат поръчани през сайта на компанията www.maxtelecom.bg, чрез позвъняване на 0999 111 или в търговските обекти на компанията.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon