Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

50% намаление на цените на абонаментни планове на Макс Телеком днес

13.02.14 50% намаление на цените на абонаментни планове на Макс Телеком днес

 

Телекомуникационният оператор Макс Телеком обяви специални промоционални условия на своите абонаментни услуги на 14 февруари. Всички клиенти, които сключат договор с компанията през днешния ден, ще получат 50% отстъпка от стандартните цени на всички абонаментни планове за WiMax мобилен интернет. Отстъпката важи за първия месец на договора, а след него се прилага 25% намаление на цената за всички останали месеци до изтичане на уговорения срок на договора. Клиентите могат да избират измежду плановете Max Mobile HotSpot 30, Max Mobile HotSpot Unlimited, Max On the Go 30, Max On the Go Unlimited, Max Spot 40 and Max Spot Unlimited, с продължителност на договора от една или две години.

Имаме удоволствието да обявим 50% отстъпка от цената на всички абонаментни услуги за първия месец, при сключване на договора днес, 14 февруари. Вярваме, че това ще даде на нашите клиенти още една причина да отбележат един специален празник на този ден, независимо дали празнуват „Св. Валентин“ или „Трифон Зарезан“ – каза Питър Ковел, изпълнителен директор на Макс Телеком. „Това е възможност за тях да се възползват от страхотно предложение за мобилен интернет, при това на много атрактивна цена“.

Промоционалните услуги на Макс Телеком могат да бъдат заявени на уебсайта на компанията www.maxtelecom.bg, чрез обаждане на телефон 0999 111 или на място в центровете за обслужване на клиенти на компанията или на нейните партньори.

 

1 Промоцията е валидна само на 14 февруари 2014 г.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon