Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Нейчо Величков е новият изпълнителен директор на телекомуникационния оператор Макс

14.05.15 Нейчо Величков е новият изпълнителен директор на телекомуникационния оператор Макс

Телекомуникационният оператор Макс обяви назначаването на Нейчо Величков за изпълнителен директор на компанията. Нейчо има 20-годишен опит в областта, работейки за различни международни оператори и консултантски организации. Досега заемащият тази длъжност от 2013 г. Питър Ковел, остава като съветник на компанията и на новия изпълнителен директор.

Нейчо Величков започва професионалното си развитие в Мтел, а между 2004 и 2008 г. работи в Българска телекомуникационна компания (БТК) като директор „Корпоративни продажби“ и групов директор Бизнес пазари. В периода 2009 - 2010 г. оглавява ArmenTel – арменското подразделение на VimpelCom, а от 2011 до 2015 г. е асоцииран партньор в консултантската компания „Inventive Consult“ в Хонг Конг.

Нейчо Величков има диплома от Московския държавен институт за международни отношения със специалност „Международни бизнес отношения“. В последствие завършва MBA програма по „Executive Management“ в City University в Сиатъл, САЩ и притежава допълнителни квалификации по управление, лидерство, иновации и технологии от „Sloan School of Management“ в Масачузетския институт за технологии (MIT).

„За мен е удоволствие и вълнуващо предизвикателство да се присъединя към управленския екип на Макс. Поставяме си високи цели в компанията и планираме през тази година да предложим на потребителите иновативни услуги, нови за българския телекомуникационен пазар. Бих искал да благодаря на акционерите на Макс и изразявам пълната си ангажираност в този процес“ споделя г-н Величков.

Питър Ковел заявява: „Приветстваме назначението на г-н Величков като нов изпълнителен директор на Макс, което е в резултат на дълъг селекционен процес и е в пълно съгласие с нашата стратегия. Професионалната експертиза на Нейчо Величков е впечатляваща и всички в Макс сме убедени, че под неговото ръководство компанията ще продължи да се развива успешно и устойчиво. Бих искал да благодаря на Макс за възможността да бъда част от историческия старт на 4G в България“.

В началото на 2015 г. Макс демонстрира успешно HD гласови и видео услуги през своята 4G LTE мрежа, която позволи скорост на даунлоуд до 75 Mbps, и ще продължи да развива своите модерни гласови и информационни услуги от следващо поколение. Това е първата българска 4G LTE мрежа и вече обхваща 15 града и курортни населени места в страната, покривайки 50% от градското население в страната.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon