Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

eMAG и Макс осигуряват свободни WiFi зони със супербърз интернет

15.10.15 eMAG и Макс осигуряват свободни WiFi зони със супербърз интернет

От тази седмица eMAG, най-големият онлайн търговец в Централна и Източна Европа, и мобилният телекомуникационен оператор Макс започват съвместна кампания, осигуряваща свободен супербърз интернет достъп на 20 локации в София. Инициативата е част от представянето на мобилното приложение на eMAG на българския пазар и дава възможност на столичани да ползват напълно безплатно 4G WiFi зони, разположени на динамични и важни спирки от транспортната мрежа на града.

Потребителите ще могат да изпробват възможностите на супербързия 4G LTE мобилен интернет на Макс, както и да свалят мобилното приложения на eMAG от свободните WiFi зони. Апликацията за пазаруване е налична за Android и iPhone устройства, предлагайки всички удобства и услуги на онлайн търговеца. Всеки клиент, свалил приложението от Google Play или iTunes, има бърз достъп до пълната гама продукти, предлагани от eMAG. След пускането на приложението си, eMAG отчита, че за септември 2015 г., тафикът към сайта от мобилни устройства е 32%, а потребителите оценяват високо мобилното приложение – с 4.5 звезди от общо 5.

Тествайки 4G LTE мобилния интернет от Макс на свободните WiFi зони, софиянци могат да свалят и качват съдържание изключително бързо, да стриймват в реално време, да гледат или слушат любимите филми и музика онлайн без прекъсване, да провеждат видео разговори с HD качество, както и дори да играят игри в реално време. И всичко това, докато чакат на спирките своето превозно средство.

Изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков сподели за партньорството с eMAG: „За хората в градовете мобилният интернет е ежедневие и с радост приехме поканата на eMAG да направим съвместни WiFi хотспот локации на ключови места в столицата. Така даваме възможност на хората да ползват супер бързия 4G мобилен интернет на Макс и да свалят атрактивното приложение на eMAG. Каним всички потребители да тестват услугата и да се уверят сами в нейното качество“.

eMAG и Макс са иновативни компании, използващи най-съвременните тенденции в развитието на бизнеса си. Радваме се, че за представянето на мобилното ни приложение eMAG си партнира с Макс, предоставяйки незабравимо онлайн изживяване на своите потребители.“ – добавят от eMAG.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon