Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс добавя 2 нови града към 4G LTE мрежата и планира Черноморието

02.06.15 Макс добавя 2 нови града към 4G LTE мрежата и планира Черноморието

Телекомуникационният оператор Макс обяви включването на Нови Искър и Костинброд в 4G LTE мрежата си. Компанията развива бързо своите високоскоростни 4G услуги с изграждане на изцяло ново LTE покритие в българските градове.

Нови Искър и Костинброд получават напълно нова мрежа и потребителите от тези градове могат да се възползват от най-модерната налична технология за пренос на данни, ползвайки мобилен интернет със скорости до 75/25 Mbps за сваляне и качване. Те ще имат на разположение разнообразни абонаментни и предплатени планове, които са разработени както за индивидуални, така и за бизнес ползватели.

Макс вече има 4G LTE покритие в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Сливен, Плевен, Перник, Благоевград, Нови Искър, Костинброд, както и в курортните места Банско, Хисаря, Велинград, к.к. „Златни пясъци“ и к.к. „Свети Константин и Елена“. Плановете на компанията са за летния сезон да покрие морските курорти по крайбрежието на Черно море от Каварна до Ахтопол, както и намиращите се в близост до столицата Елин Пелин и Божурище.

Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс, споделя: „Продължаваме да разширяваме нашата 4G LTE мрежа с много бързи темпове и след тези две нови попълнения, ще обявим широко покритие на крайбрежната част на страната. Надяваме се само след месец да зарадваме почиващите по българското Черноморие със супер бърз 4G LTE мобилен интернет“.

Макс е оператор от ново поколение, предлагащ високоскоростни мобилни интернет услуги. След успешните демонстрации в началото на годината на HD гласови и видео услуги през своята търговски достъпна 4G LTE мрежа, Макс продължава да работи за лансирането на модерни гласови и информационни услуги от следващо поколение, което ще се случи през следващите месеци.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon