Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс изненада своите клиенти с 4G LTE услуги в четири туристически дестинации

20.04.15 Макс изненада своите клиенти с 4G LTE услуги в четири туристически дестинации

Днес телекомуникационният оператор Макс обяви, че разширява своето 4G LTE покритие на територията на четири населени места в страната - две от най-предпочитаните туристически СПА дестинации Хисаря и Велинград, както и два от най-добрите курорти на българското черноморие - к. к. „Златни пясъци“ и к. к. „Свети Константин и Елена“.

Разширяването на LTE мрежата на Макс е в съответствие с плановете на компанията да предоставя високоскоростни услуги както в големите градски райони, така и в популярни туристически дестинации. Макс вече има 4G LTE покритие в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Сливен, Плевен, Банско, Хисаря, Велинград,  к. к. „Златни пясъци“ и к. к. „Свети Константин и Елена“, а скоро ще бъдат обявени и нови райони.

Питър Ковел, изпълнителен директор на Макс, сподели: „Радваме се, че вече можем да предложим нашите услуги и в тези райони, тъй като планът ни е да се грижим за нуждите на нашите клиенти, не само в по-големите градове, но и в тези области, които те посещават по време на своята почивка. Това е още една стъпка в нашата стратегия за разширяване на LTE покритието на Макс в повече градове и морски курорти до началото на лятото. За тези места сме създали краткосрочни предплатени услуги, достъпни и за туристи от други държави.“

Макс работи усилено за разширяването на 4G LTE мрежата си, и подновява оборудването на редица места, където е налична само WiMax мрежа. Това дава на все повече хора възможността да тестват новия 4G LTE мобилен интернет, който е до 5 пъти по-бърз от старата технология. WiMax мрежата ще бъде спряна до края на годината отваряйки нови възможности за по-широкото развитие на 4G LTE технологията в България.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon