Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс обяви старта на своите гласови услуги. Voicer е първият мобилен глас за България, който се таксува с точност до секундата.

29.09.15 Макс обяви старта на своите гласови услуги. Voicer е първият мобилен глас за България, който се таксува с точност до секундата.

Мобилният телекомуникационният оператор Макс стартира своите гласови услуги в България. Компанията представи първото за страната мобилно решение за пренос на глас през мобилен интернет и с български мобилен номер. Voicer е софтуерно приложение за гласови услуги, видео и текстови съобщения през супер бързата 4G LTE мрежа на оператора, както и през други налични интернет връзки - 3G и WiFi.

Voicer е предплатена гласова услуга, която е достъпна на смартфони или таблети с Android и Apple iOS. Апликацията се използва с номер от номерационния план на Макс (започващ с +359 999) или с пренесен такъв от друг български оператор. През Voicer може да се звъни на всички мобилни и фиксирани номера в България и всеки телефон в страната може да избира номерата на Макс. Voicer не е обвързан с дългосрочен договор или месечни такси, стартовият пакет е напълно достатъчен за осъществяване на разговори и може да се презарежда по всяко време. Първоначалният пакет включва 5 лв. за разговори и бонус 1000 Mb интернет трафик на максимална скорост. Разговорите в мрежата на Voicer са неограничени, а цената към всички мобилни и фиксирани мрежи в България е 0,05 лв./мин. Нещо повече, всички обаждания се отчитат на секунда, което прави услугата по-прозрачна и намалява средната цена за разговор. След изтичане на включените минути за разговори или интернет трафика, услугата може да се презарежда с няколко различни пакета.

В допълнение към стандартните гласови възможности, потребителите в мрежата на Voicer могат да комуникират неограничено помежду си чрез видеоразговори, онлайн чат с текст, изпращане на снимки, видео и записани съобщения. Приложението може да се инсталира на до 5 крайни устройства от един потребител (с един номер), независимо от вида на интернет връзката – 4G, WiFi или 3G. Налично е в Google Play Store и Apple App Store.

Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс, сподели: „Изключително сме щастливи от този важен момент за нашето развитие, както и от прогреса на пазара като цяло. Осигуряваме първата на пазара иновативна услуга с мобилен номер за интернет пренос на глас, видео и текст, чрез нашите технологични възможности. Предлагаме нещо, което никой друг мобилен оператор не прави – обаждания, таксувани на секунда, от първата секунда, като по този начин осигуряваме прозрачно и справедливо отношение към всеки клиент".

Макс е мобилен оператор от ново поколение, който предлага гласови и високоскоростни мобилни интернет услуги. Първата търговски достъпна 4G LTE мрежа включва 34 от най-големите градове и курорти в страната, покривайки около 60% от градското население.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon