Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс обявява промоция за 4G мобилен интернет и Lenovo смартфон

04.09.15 Макс обявява промоция за 4G мобилен интернет и Lenovo смартфон

Мобилният телекомуникационен оператор Макс обяви днес, че пуска нова промоционална оферта за неограничен 4G LTE мобилeн интернет трафик с включени 10 000 MB на месец на максимална скорост, в комбинация с двусимов Lenovo смартфон. LTE-съвместимият смартфон позволява браузване чрез супер бързия 4G мобилен интернет, както и телефония през СИМ карта от друг оператор.

Промоционалното предложение на Макс „Easy Smart 10 A“ включва модела Lenovo A6000 с 10 000 MB на максимална скорост и неограничен мобилен интернет трафик. Офертата е валидна при двугодишен договор на цена от 24,89 лв. на месец и без първоначална вноска за телефона. Освен това компанията пуска допълнителни пакетни предложения за моделa Lenovo P70 в комбинация с LTE абонаментни планове по избор. Промоционалните оферти са валидни от 4 септември до 31 октомври или до изчерпване на количествата.

Двата предлагани модела на Lenovo поддържат най–новите стандарти за високоскоростни 4G LTE мрежи и са предназначени за сърфиране, гледане на мултимедийно съдържание (игри, видео, музика) и чат онлайн през различни приложения. С 4G LTE СИМ картата на Макс, поставена в единия слот на телефона, достъпът до тези данни е мигновен и осигурява нов начин на сърфиране през мобилен интернет.

Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс, сподели: „Новите ни абонаментни предложения са гъвкави и удобни по отношение на обем трафик на максимална скорост, устройство за ползване и цена. Постоянно разнообразяваме портфолиото от услуги, за да следваме технологичните тенденции и да бъдем атрактивни за интернет потребителите в страната“.

Макс покрива вече 34 населени места с 4G LTE или около 60% от градското население. Скоро предстои важен момент за компанията, свързан с лансирането на модерни гласови и информационни услуги от следващо поколение.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon