Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс подарява стартов пакет за Voicer на всички свои клиенти

03.11.15 Макс подарява стартов пакет за Voicer на всички свои клиенти

Мобилният телекомуникационен оператор Макс обяви, че подарява безплатно на всички свои клиенти стартов пакет за гласовата услуга Voicer, с 5 лв. за разговори и бонус 1000 Mb интернет трафик на максимална скорост. Наскоро компанията представи своите гласови услуги в страната и сега осигурява възможност на всички свои потребители да тестват новата й услуга през интернет.

Voicer е предплатена гласова услуга за смартфони или таблети с Android и iOS. Тя се използва през софтуерно приложение и предлага качествени аудио и видео разговори, изпращане на видео и текстови съобщения през супер бързата 4G LTE мрежа на Макс, както и през всяка налична интернет връзка - 3G и WiFi. Потребителите получават услугата с номер от номерационния план на Макс (започващ с +359 999) или с пренесен такъв от друг български оператор, необходим за нейното активиране. През Voicer са възможни входящи и изходящи разговори от и към всички мобилни и фиксирани номера в България, както и в чужбина. Разговорите в мрежата на Voicer са неограничени, а цената към всички мобилни и фиксирани мрежи в България е 0,05 лв./мин. Всеки потребител може да тества и използва услугата на до 5 крайни устройства.

Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс, сподели: „Voicer е иновативно решение за българския пазар, защото предлагаме гласови услуги през супер бързия ни интернет, отчитаме разговорите на секунда и даваме възможност клиентът да не се обвързва с дългосрочни договори или месечни такси. Радваме се, че можем да изненадаме нашите клиенти с безплатен стартов пакет, за да им благодарим за тяхната лоялност и да могат да се уверят лично в функционалностите на гласовата ни услуга“.

До края на годината всички настоящи и бъдещи клиенти на Макс могат да получат своя тестови стартов пакет Voicer безплатно в търговските обекти на компанията, онлайн или на тел. 0 999 111.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon