Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс продължава разширяването на своята 4G мрежа с 3 нови града

18.08.15 Макс продължава разширяването на своята 4G мрежа с 3 нови града

Мобилният телекомуникационен оператор Макс обяви включването на Добрич, Шумен и Велико Търново в своята 4G LTE мрежа. От средата на август месец покритието на най-новата технология за мобилен пренос на данни ще включва трите български града. Общият брой населени места с 4G покритие вече наброява 34, което представлява около 60% от градското население – това са градове, големи курорти по българското Черноморие, както и Банско.

Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс, сподели: „Продължаваме да разгръщаме 4G мрежата, включвайки постоянно нови градски и популярни туристически локации. Радостни сме да обявим включването на Добрич, Шумен и Велико Търново, защото сме сигурни, че услугите ни ще бъдат добре възприети от техните жители.“ 

Макс ще предлага портфолиото си от абонаментни и предплатени услуги чрез своята дилърска мрежа в съответните градове. Потребителите в Добрич, Шумен и Велико Търново могат да намерят местата за продажба тук.

Макс е оператор от ново поколение, предлагащ високоскоростни мобилни интернет услуги. След успешните демонстрации в началото на годината на HD гласови и видео услуги през своята 4G LTE мрежа, Макс продължава да работи за лансирането на модерни гласови и информационни услуги от следващо поколение.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon