Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс пуска онлайн промоция на 4G мобилен интернет с 30 000 MB месечно на максимална скорост за 15,92 лв.

01.03.16 Макс пуска онлайн промоция на 4G мобилен интернет с 30 000 MB месечно на максимална скорост за 15,92 лв.

Мобилният телекомуникационен оператор Макс обяви, че пуска в промоция абонаментен план с неограничен 4G LTE мобилeн интернет трафик и с 30 000 MB включени месечно на максимална скорост (до 75/25 Mbps сваляне/качване). Промоционалната цена е 15,92 лв. на месец при сключване на 2-годишен договор, вместо досегашните 19,90 лв., или намаление с 20%. Офертата е валидна само при онлайн покупка през сайта на Макс и може да бъде заявена от потребителите в рамките на по-малко от минута.

Спазваме традицията да пускаме чести и атрактивни оферти за потребителите, които търсят разнообразни и качествени мобилни интернет услуги. Обещаваме нови услуги през следващите три месеца, с което затвърждаваме нашата стабилна позиция на пазара и продължаваме да изпълняваме стратегията си за развитие“ – споделя изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.

Предложението включва SIM карта, която може да се ползва с допълнително закупено устройство по избор, както и с всички съвместими 4G телефони и таблети. Офертата е валидна от днес до 31 март 2016 г. на http://www.maxtelecom.bg/bg/promocii.  

Макс е оператор от ново поколение, който предлага високоскоростни мобилни интернет услуги. Първата търговски достъпна 4G LTE мрежа включва 38 от най-големите градове и курорти в България, покривайки около 60% от градското население.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon