Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс пуска промоция на 4G мобилен интернет с 60 000 MB месечно на максимална скорост и устройство по избор

07.12.15 Макс пуска промоция на 4G мобилен интернет с 60 000 MB месечно на максимална скорост и устройство по избор

Мобилният телекомуникационен оператор Макс обяви, че пуска в промоция абонаментен план Unlimited + 60 с неограничен 4G LTE мобилeн интернет трафик и с 60 000 MB включени месечно на максимална скорост (до 75/25 Mbps сваляне/качване). Услугата се предлага със СИМ карта от Макс и 4G LTE устройство за достъп по избор, като потребителите могат да избират измежду USB модем, мобилен WiFi рутер (т.нар. бисквитка) или десктоп рутер. Условията на Unlimited+ 60 са валидни също така при ползване и с всички съвместими 4G телефони и таблети. Промоционалната цена е 21,90 лв. на месец при сключване на 2-годишен договор, или с 31.35% по-ниска от регулярната цена. Офертата е валидна от днес до 5 януари 2016 г., или до изчерпване на количествата на предлаганите устройства.

Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс, споделя: „Промоционалното ни предложение е за тези, които водят динамичен живот, постоянно работят или общуват в интернет пространството, имат необходимост от качествен и бърз мобилен интернет, без да се притесняват за използвания трафик“.

Потребителите могат да се възползват от услугата на Mакс, като я заявят през сайта, чрез позвъняване на 0999 111 или в търговските обекти на компанията в страната.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon