Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс пуска първата супербърза 4G мобилна пързалка в Сердика център

18.12.15 Макс пуска първата супербърза 4G мобилна пързалка в Сердика център

Сняг за коледните празници няма да има, но любителите на екстремните преживявания могат да се спуснат по „ледена пързалка“ на сухо в центъра на София. Мобилният телекомуникационен оператор Макс изненада посетителите на Сердика център с  първата 4G мобилна пързалка. До 23 декември един от ескалаторите в мола се превръща в 4G писта за супербързо придвижване от партер към сутерен. Желаещите да изпробват атракциона могат да запишат клипче на спускането си и да го публикуват в социалните мрежи веднага, чрез супербързия 4G мобилен интернет от Макс.

„Празничният сезон е време за забавление и нови преживявания. Ето защо решихме да изненадаме посетителите на Сердика център с „бързата“ пързалка за спускане. Така те ще могат да усетят колко бърза всъщност е нашата 4G мрежа“ – сподели Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс.

Нестандартното забавление очаква посетителите при ескалатора между нива 0 и -1 в Сердика център до киоска на Макс. За безопасността на желаещите са взети всички необходими мерки.

Бързата пързалка е създадена от телекомуникационния оператор Макс, който пусна първата търговски достъпна 4G мобилна мрежа в България преди година и половина. Макс изгражда и развива постоянно покритие на страната, като към момента осигурява 4G мобилни услуги в 37 от най-големите градове и курорти, покривайки около 60% от градското население. Отскоро компанията предлага и гласова услуга, наречена Voicer.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon