Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс с нова програма за лоялни клиенти „Доведи приятел“

13.09.16 Макс с нова програма за лоялни клиенти „Доведи приятел“

Телекомуникационният мобилен оператор Макс представя нова програма за лоялни клиенти, която е свързана с абонаментните 4G мобилни услуги на компанията и е активна от началото на септември месец. Програмата „Доведи приятел“ е насочена към настоящи абонати, които могат да поканят свои приятели да станат абонати на Макс и по този начин да получат еднократно отстъпка от 20 лв. от следващата си месечна такса. За лоялните клиенти програмата дава възможност на до 3 поканени приятели. Отстъпката от 20 лв. за приятелите е еднократна и прилагането й зависи от избрания абонамент и редовното заплащане на месечните такси. Голяма част от абонаментните планове на Макс Unlimited+ и Easy, които дават голяма гъвкавост и избор на най-подходящия план според необходимия месечен трафик за потребление, са включени в програмата.

„Обръщаме се към абонатите на Макс с новата ни схема за редовни клиенти, която може да намали осезаемо от 1 до 3 от техните месечни такси. Необходимо е да поканят свои приятели, които да се присъединят към семейството на Макс, а чрез супер бързия ни 4G LTE мобилен интернет ще имат възможност за достъпват видео съдържание и онлайн игри със страхотна картина, звук и ниско времезакъснение“. – коментира изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.

Повече информация за програмата може да бъде намерена сайта на Макс, в магазинната мрежа на компанията и на тел. 0999 111.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon