Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс Телеком избра Нокия-Сименс Нетуъркс за доставчик на LTE оборудването си

16.06.13 Макс Телеком избра Нокия-Сименс Нетуъркс за доставчик на LTE оборудването си

Макс Телеком избра Нокия-Сименс Нетуъркс и ще стартира предоставянето на високоскоростни LTE мобилни услуги през четвъртото тримесечие на 2013 г.

“Ние избрахме Нокия Сименс Нетуъркс за доставчик на оборудването за изграждането на нашата LTE мрежа“ – съобщи Питър Ковел, Изпълнителен директор на Макс Телеком. “Те ще планират и изградят мрежата ни в сектора на 1800MHz, както и ще ни предоставят пълна поддръжка, за да постигнем целите си да предоставяме най-добрите мобилни интернет услуги на българския пазар“.

Нокия Сименс Нетуъркс ще изгради Evolved Packet Core и RAN инфраструктура, използвайки LTE технология, в допълнение към съществуващата WiMax мрежа на Макс Телеком, което ще позволи паралелното използване на двете мрежи и ще даде възможност на оператора да предлага по-широк спектър от интернет услуги.

“Ние сме абсолютно сигурни, че можем да предоставим оборудването, необходимо на Макс Телеком да изгради най-съвременната мрежа и сме горди, че операторът ни избра в условията на силна конкуренция” – каза Мартин Богоев, директор за България на Nokia Siemens Networks. “Ние сме готови с екип от професионалисти с огромен световен опит в областта, които ще работят на място за спазване на зададените срокове, без компромиси с качеството на проекта или репутацията на компанията ни” – добави г-н Богоев.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon