Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс Телеком излъчва на живо през 4G мрежата си ралито за супер автомобили „Премиум Рали София – Свети Влас“

09.06.16 Макс Телеком излъчва на живо през 4G мрежата си ралито за супер автомобили „Премиум Рали София – Свети Влас“

Телекомуникационният мобилен оператор Макс обяви, че ще реализира нов интересен проект за стрийминг на живо на старта и финала на ралито за суперколи в България „Премиум Рали София – Свети Влас“ – сезон 2016.

Петдневното вълнуващо приключение започва в петък (10 юни) на Марина "Диневи", Свети Влас, и ще бъде излъчено на живо от 12:00 часа на сайта на Макс. Почитателите на луксозните автомобили ще могат да гледат в реално време старта на атрактивните участници на http://www.maxtelecom.bg/livestreaming.

В тазгодишното четвърто по ред издание ще участват 35 екипажа. На челна позиция ще стартира екипът на Motobul и Orlen Oil с един от най-екзотичните автомобили – Lotus Exige Cup R, последван от останалите отбори с не по-малко интересните: Ferrari 458 Italia Spyder, Ferrari GTB Fiorano, Bentley Continental GT S, Porsche Turbo S Tech Art, Chevrolet Corvette C07, Mercedes SL500 Mille Miglia, Audi RS7 Dynamic+, OPC Unlimited Irmscher Edition и много други.

В рамките на 5 дни екипажите ще пътуват по маршрута Свети Влас – Разлог – Солун – Сандански - София. Програмата е изпълнена с отсечки за точно време, уикенд на скоростта на писта Серес, спортно ориентиране и много нови изпитания, достояние само за участниците. Всички задачи и елементи са подготвени от автомобилните състезатели Владимир и Димитър Илиеви. В Южната ни съседка към кордона от забележителни автомобили ще се включи и чуждестранен формат за суперколи. Впечатляващият финал ще бъде за втора поредна година пред хотел "Маринела" в София и ще бъде предаван отново на живо от Макс на 13 юни в 18:10 ч.

Излъчванията на старта и на финала ще започнат в 12:00 часа на 10 юни и в 18:10 часа на 13 юни на адрес http://www.maxtelecom.bg/livestreaming.

„Радваме се, че имаме отново възможността да разработим един нестандартен проект за стрийминг през супер бързата ни 4G мрежа. Този път ще покажем някои от най-редките екзотични и мощни автомобили у нас, които вълнуват една многобройна аудитория“ – коментира изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.  

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon