Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс участва на световния мобилен конгрес в Барселона

19.02.16 Макс участва на световния мобилен конгрес в Барселона

Телекомуникационният оператор Макс обяви, че екип на компанията ще участва на Mobile World Congress 2016 в Барселона с презентация на гласовата услуга Voicer. Това е първото участие на български мобилен оператор на авторитетното технологично изложение. Представянето на Макс ще се състои на щандa на водещия производител на комуникационни решения GENBAND, в сряда, 24 февруари.

Макс, първият в България оператор на търговски достъпна 4G мрежа избра ОТТ (over-the-top) решението fring на GENBAND, за да пусне своята гласова услуга Voicer в края на септември 2015 г. Voicer е софтуерно приложение за гласови услуги, видео и текстови съобщения, което може да се използва през супер бързата 4G LTE мрежа на оператора или през всички други налични интернет връзки - 3G и WiFi.

 „Макс вече демонстрира редица иновации на своя пазар и fring е идеалното решение за компанията да разшири портфолиото си с един цялостен и изгоден продукт с богата функционалност", споделя Дейвид Хискък, старши вицепрезидент продажби за EMEA в GENBAND. „Щастливи сме да подкрепяме Макс с предложения, които ще й помогнат да засили позицията си на пазара и да повиши конкурентното си позициониране."

Изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков добавя: „Благодарим на нашите партньори от GENBAND за тяхната любезна покана да представим Voicer. Това е уникална услуга, даваща на потребителите голяма гъвкавост, разширени функционалности и значително повишаване на ефективността на разходите. Амбицията ни е да не спираме до тук и през следващите месеци ще продължим да даваме допълнителни решения и ползи на потребителите в България".

Макс е оператор от ново поколение, който предлага високоскоростни мобилни интернет услуги. Първата търговски достъпна 4G LTE мрежа включва 38 от най-големите градове и курорти в България, покривайки около 60% от градското население.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon