Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Samsung избра 4G мобилния интернет на Макс за коледните промоции на таблетите си

21.12.15 Samsung избра 4G мобилния интернет на Макс за коледните промоции на таблетите си

Подарък 30 000 MB 4G мобилен интернет от Макс с всеки закупен таблет 4G Samsung в Техномаркет

 

В навечерието на коледните празници технологичната компания Samsung заяви, че Макс е един от нейните предпочитани партньори за супербърз 4G мобилен интернет. „Скоростта на интернет е от изключителна важност за цялостното преживяване, когато ползваш таблет или смартфон. Не можеш да оцениш качествата им, ако нямаш достатъчно добра, здрава и бърза мобилна връзка. Проучванията ни показват, че 4G мрежата на Макс е едно от най-добрите решения за мобилен интернет в големите градове и курорти в България и тази Коледа решихме да зарадваме клиентите си с подарък от Макс – супер бърз 4G мобилен интернет.“ – сподели Крис Чънг, генерален мениджър за България на Samsung Electronics.

Двете компании обявиха, че всеки клиент на магазини Техномаркет или онлайн на www.technomarket.bg, закупил таблет Samsung до 31.12.2015 г., ще получи подарък 30 000 MB супербърз 4G мобилен интернет от Макс. Потребителите, възползвали се от предложението, ще могат да се насладят на възможностите на смарт устройството от Samsung в комбинация с огромното количество данни на максимална скорост в 4G мрежата на Макс, което означава качествена и бърза услуга, без прекъсване и насичане при гледане на видео, игри, сваляне и качване на файлове. При изразходване на предоставените 30 000 МВ, клиентите могат да продължат да използват услугата на по-ниска скорост неограничено до 31.12.2016 г. или да презаредят.

„Щастливи сме, че си партнираме с технологичен гигант като Samsung в осигуряването на надеждна и качествена 4G мобилна връзка за всички, които са решили да зарадват себе си и близките си с един чудесен коледен подарък“ - сподели Нейчо Величков, изпълнителен директор на телекомуникационния оператор Макс.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon