Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс разширява покритието си по Българското Черноморие

01.07.15 Макс разширява покритието си по Българското Черноморие

Телекомуникационният оператор Макс обяви включването на 14 нови български града и черноморски курорта в 4G LTE мрежата си. Така компанията покри най-големите морски курорти в страната и почиващите там това лято ще могат да се възползват от супер бързия мобилен интернет.  

Новите населени места, които ще се присъединят към мрежата на Макс са Каварна, Балчик, Обзор, Слънчев Бряг, Несебър, Поморие, Черноморец, Созопол, Приморско, Лозенец, Ахтопол и Царево. Заедно с обявените по-рано к.к. „Златни пясъци“ и к.к. „Свети Константин и Елена“, и миналогодишните Варна и Бургас, Макс вече предлага 4G LTE в най-предпочитаните и посещавани курорти по българското крайбрежие на Черно Море. Освен тях, намиращите се в близост до София Елин Пелин и Божурище също стават част от картата с ново покритие на Макс.

Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс, сподели: „Изключително сме щастливи да обявим покритието на българските черноморски курорти. Това е един основен етап в развитието на нашата мрежа и сме горди, че реализираме процеса навреме за летния сезон на 2015 г. Освен това, скоро ще бъдат представени и още иновативни решения, част от нашата мрежа.“

Макс е оператор от ново поколение, предлагащ високоскоростни мобилни интернет услуги. Първата търговски достъпна 4G LTE мрежа на компанията вече включва 31 от най-големите градове и курортни комплекси в страната, покривайки 50% от градското население. След успешните демонстрации в началото на годината на HD гласови и видео услуги през своята 4G LTE мрежа, Макс продължава да работи за лансирането на модерни гласови и информационни услуги от следващо поколение.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon