Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

Макс пуска в продажба LG G4 Dual и редица други атрактивни смартфони и таблети

09.12.15 Макс пуска в продажба LG G4 Dual и редица други атрактивни смартфони и таблети

Мобилният телекомуникационен оператор Макс обяви, че разширява портфолиото от смартфони и таблети, които предлага с различни абонаментни планове. Една от най-интересните премиери за годината – флагманът на LG G4 – вече може да бъде купен в магазините на Макс във вариант с два слота за СИМ карти и два кожени калъфа. Телефонът получи широко одобрение от експертите в индустрията, благодарение най-вече на изключителната си камера, широк дисплей с наситени цветове, естетичен кожен гръб, но също и заради желанието на LG да наложи нови правила при премиум мобилните устройства. Клиентите на Макс получават още един допълнителен кожен гръб, с който могат да сменят външния вид на смартфона си, превръщайки го в моден аксесоар.

Останалите нови попълнения в магазините на Макс са смартфоните с два слота за СИМ карти Huawei P8 Lite Dual и Coolpad Modena, както и таблетът Lenovo Yoga Tab 10.

„Стараем се да предлагаме на клиентите си различни марки 4G LTE смартфони, защото на българския пазар все още има ограничен брой LTE устройства. Така предоставяме по-голям избор и възможности да се ползва супер бързия 4G LTE интернет от Макс.“ коментира изпълнителният директор на Макс, Нейчо Величков.

Очаква се скоро Макс да предложи и други нови модели. Разширяването на портфолиото е възможно, защото компанията активира процедура за свързаност на всички LTE смартфони и таблети към нейната 4G мобилна мрежа след тестване с десетки модели. Това означава, че всички LTE устройства, налични на българския пазар, вече биха могли да се свързват безпроблемно с 4G мрежата на Макс, включително всички най-често използваните смартфони и таблети.  

Потребителите могат да закупят новите смартфони и таблети от Mакс през сайта на компанията, чрез позвъняване на 0999 111 или в търговските обекти на компанията в страната. Устройствата се предлагат самостоятелно или на изплащане с абонаментен план от Макс без оскъпяване.

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon