Какво е 4G Новини Покритие Контакти 0 999 111 MyMax Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Покритие Бг En Ру Бизнес Клиенти

Новини

WiMax мобилен интернет без дългосрочен договор от Макс

04.11.14 WiMax мобилен интернет без дългосрочен договор от Макс

Телекомуникационният оператор Макс обявява нови ексклузивни планове за WiMax мобилен интернет, без обвързване с дългосрочен договор. Тарифите са с едномесечно предизвестие за прекратяване по всяко време и влизат в сила от 1-ви ноември, включват неограничен трафик с 40 GB или 300 GB на месец на максимална скорост, в зависимост от избрания план. Едно от най-атрактивните предложения е високоскоростен мобилен интернет с USB модем с атрактивна месечна такса от 17,90 лева с ДДС на месец. Макс пуска общо 4 нови WiMax услуги за високоскоростен мобилен интернет, в зависимост от устройствата за достъп: USB модем, мобилен WiFi рутер или десктоп рутер.

Новите планове заменят всички съществуващи WiMax абонаменти. Потребителите ще могат да усетят свободата и възможностите, които предоставя високоскоростния мобилен интернет. Те ще заплащат WiMax услугите месец за месец и могат да прекратят договора по всяко време, само с едномесечно предизвестие и без неустойки.

„Новите ни WiMax предложения предлагат гъвкавостта на краткосрочен договор, заедно с високата добавена стойност и удобство на дългосрочен. Хората получават качествена услуга на много конкурентна цена и свободата да променят своите планове, ако се нуждаят от това“, коментира изпълнителният директор на Макс Питър Ковел. „Много хора се чудят на какво се равняват 40 GB трафик месечно. С такъв трафик например един потребител може да гледа 140 часа HD видео онлайн, да слуша до 8000 песни онлайн или да браузва около 80 000 снимки“ – добавя г-н Ковел.

Услугите на Mакс могат да бъдат поръчани тук. Повече информация на телефон 0999 111 или в търговските обекти на компанията

Списък с новини

Онлайн чат

Задайте въпрос на наш сътрудник, започнете чат сега.

Задай въпрос

Бюлетин

Получавайте първи нашите новини и промоции на вашия e-mail
line

line

Анкета

Кой тип мобилен интернет предпочиташ?
виж резултати
Кошница1
сравни1
icon