Что такое 4G Новости Покрытие Контакты 0 999 111 MyMax Корзина
Ваша корзина пуста!
Условия Покрытие Бг En Ру Бизнес клиенты

Условия

Абонаментни планове за интернет - промоция

АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ ЗА ИНТЕРНЕТ - ПРОМОЦИЯ


Условия за ползване на абонаментни планове за достъп до интернет – Max Mobile HotSpot, Max On the Go и Max Spot при промоционални условия


1. За периода 01 октомври – 28 ноември 2013 г. (промоционален период) „Макс Телеком“ ООД предлага възможност за абониране за услугите Max Mobile HotSpot, Max On the Go и Max Spot при промоционални условия.
2. В промоционалния период клиентите на „Макс Телеком“ ООД, които заявят ползване на някоя от услугите Max Mobile HotSpot, Max On the Go и Max Spot чрез интернет страницата на „Макс Телеком“ ООД на адрес www.maxtelecom.bg/bg/shop/internet.html или на телефон 0999 111 и сключат договор за избраната услуга, не заплащат първия месечен абонамент за ползване на избраната услуга.
3. За месеците след първия, до изтичане на срока на сключения договор, клиентът заплаща съгласно стандартните условия за ползване на избраната услуга.
4. Няма ограничение на броя услуги при преференциални условия, които даден клиент може да заяви.
5. Промоционалните условия не са приложими при преподписване на съществуващи договори за някоя от услугите Max Mobile HotSpot, Max On the Go и Max Spot от настоящи клиенти на „Макс Телеком“ ООД.
6. В случай, че клиент се възползва от промоционалните условия, същият няма право да се възползва от други преференциални условия за ползване на услугите Max Mobile HotSpot, Max On the Go и Max Spot.
7. За всички неуредени от настоящите условия въпроси се прилагат “Условия на “Макс Телеком” ООД за сключване на договори за предоставяне на услуги от разстояние” и “Общи условия за уреждане на взаимоотношенията между Макс Телеком и потребители на интернет услуги”.

АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ ЗА ИНТЕРНЕТ - ПРОМОЦИЯ (199.74 KB)
список общих терминов

Онлайн чат

Задайте вопрос нашему сотруднику, начните разговор сейчас

Задай вопрос

Бюлетень

Получайте первыми наши новости по e-mail
line

line

Анкета

Есть у тебя устройство со слотом для СИМ карты и поддерживающее 4G LTE?
см. результаты
Корзина1
Сравнить1
icon