Что такое 4G Новости Покрытие Контакты 0 999 111 MyMax Корзина
Ваша корзина пуста!
Условия Покрытие Бг En Ру Бизнес клиенты

Условия

Промоционални условия в нови търговски обекти на Макс Телеком

УСЛОВИЯ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ ЗА ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ ПРИ ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ В НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ НА МАКС ТЕЛЕКОМ
1. За периода 11 ноември – 20 декември 2013 г. (промоционален период) „Макс Телеком“ ООД предлага възможност за абониране за услугите Max Mobile HotSpot, Max On the Go и Max Spot при промоционални условия.


2. Промоционалните условия са приложими само в следните търговски обекти на “Макс Телеком” ООД:
2.1. Магазин Славейков на пл. „Славейков“ No 2;
2.2. Киоск в Мол България - бул. „България“ No 69;
2.3. Киоск в Мол Сердика - бул. „Ситняково“ No 48;
2.4. Киоск в Мол Пловдив - ул. „Георги Странски“ No3;
2.5. Магазин в Студентски град на ъгъла на ул „8 Декември“ и ул. „Академик Борис Стефанов“;
2.6. Киоск в The Mall - бул. „Цариградско шосе“ No115 „З“, считано от датата на откриване на съответния търговски обект.

3. В промоционалния период клиентите на „Макс Телеком“ ООД, които сключат договор за някоя от услугите Max Mobile HotSpot, Max On the Go и Max Spot в някой от търговските обекти, посочени в т. 2, не заплащат първия месечен абонамент за ползване на избраната услуга съгласно стандартната ценова листа за ползване на избраната услуга.
4. За месеците след първия, до изтичане на срока на сключения договор, клиентът заплаща съгласно стандартните условия за ползване на избраната услуга.
5. Няма ограничение на броя услуги при настоящите промоционални условия, които даден клиент може да заяви.
6. Промоционалните условия не са приложими при преподписване на съществуващи договори за някоя от услугите Max Mobile HotSpot, Max On the Go и Max Spot от настоящи клиенти на „Макс Телеком“ ООД.
7. В случай, че клиент се възползва от настоящите промоционални условия, същият няма право да се възползва от други преференциални условия за ползване на услугите Max Mobile HotSpot, Max On the Go и Max Spot.
8. За всички неуредени от настоящите условия въпроси се прилагат “Условия на “Макс Телеком” ООД за сключване на договори за предоставяне на услуги от разстояние” и “Общи условия за уреждане на взаимоотношенията между Макс Телеком и потребители на интернет услуги”.

ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ В НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ НА МАКС ТЕЛЕКОМ (192.59 KB)
список общих терминов

Онлайн чат

Задайте вопрос нашему сотруднику, начните разговор сейчас

Задай вопрос

Бюлетень

Получайте первыми наши новости по e-mail
line

line

Анкета

Есть у тебя устройство со слотом для СИМ карты и поддерживающее 4G LTE?
см. результаты
Корзина1
Сравнить1
icon